Безпечний Інтернет

Безпечний Інтернет

Автор:
Оксана Мясоєдова
створено
27.01.2023
Рівні:
5
Місце проведення:
онлайн
Призначення:
навчальний
Вікова група:
підлітки
Ліміти:
  Час: не обмеж.

 Підказки:
без затримки,
всі доступні
Середній час проходження:
немає даних
Оцінки (0):
Цікаво: -

Зрозуміло: -
Створено копій:
122
...
Можливості:
редагувати
проводити
проходити
корпоратив

Про квест

Це вебквест з 5 завданнями навчального спрямування для юнаків. Про зміст: Безпечний Інтернет 5 клас. Доступ до квесту безкоштовний. Його копію можна самостійно редагувати та проводити.

Вступна легенда

Шановний учасник веб-квесту
«Безпечний Інтернет»!
 
Пропоную тобі поговорити про світ з яким ти стикаєшся кожного дня – про світ Інтернету. Інтернет – це цікавий та захоплюючий простір, який дозволяє тобі дізнаватись цікаве, спілкуватись, грати в ігри, ділитись з іншими своїми думками та захопленнями. Але в віртуальному світі, як і в реальному є свої правила та потрібно їх дотримуватись. Тому сьогодні я пропоную тобі перевірити свої знання безпечного користування Інтернетом.
Тобі необхідно пройти п'ять рівнів у яких будуть цікаві завдання. У 1, 2 та 3 рівнях потрібно відповісти на запитання та запам'ятати перші букви слів-відгадок. У 4 рівні запам'ятати кодове слово. У результаті ви повинні отримати словосполучення, яке потім запишете у форму відповіді.
Бажаю успіху!
 
 
Ваші можливості в цьому квесті
 Редагувати
Можете створити власну копію і змінювати вміст.
безкоштовно

 "Мій квест" не несе відповідальності за вміст цього квесту, оскільки його самостійно створив сторонній користувач. Для подання скарги можна звернутись у "Тех. підтримку".