Безпечний Інтернет

Безпечний Інтернет

Автор:
Олена Сахно
створено
07.01.2024
Рівні:
6
Місце проведення:
у приміщенні
Призначення:
навчальний
Вікова група:
діти
Ліміти:
  Час: не обмеж.

 Підказки:
без затримки,
всі доступні
Середній час проходження:
1 год. 31 хв.
Оцінки (1):
Цікаво: 3

Зрозуміло: 5
Створено копій:
54
...
Можливості:
редагувати
проводити
проходити
корпоратив

Про квест

Це квест у приміщенні з 6 завданнями навчального спрямування для дітей. Про зміст: Інтернет, браузер, захист, пароль, веб-сайт . Доступ до квесту безкоштовний. Його копію можна самостійно редагувати та проводити.

Вступна легенда

Шановний учасник!

   Пропоную тобі зануритись у цікавий світ Інтернету. Ти вже знаєш, що Інтернет являє собою всесвітню інформаційну комп'ютерну мережу, що поєднує в єдине ціле безліч комп'ютерних мереж, що працюють за єдиними правилами. Інтернет не є комерційною організацією й нікому не належить. Користувачі Інтернету є практично у всіх країнах світу. З його домомогою ми можемо дивитись фільми, знаходити нових знайомих, спілкуватися з рідними і близькими людьми, які живуть далеко, шукати відповіді на питання, що нас цікавлять, вирішувати складні інезрозумілі для нас завдання, знаходити корисну та цікаву інформацію, дізнаватися різні події і новини.

    Тобі необхідно пройти 6 рівнів в яких будуть цікаві завдання. У першому, другому, третьому, четвертому та п'ятому рівнях потрібно відповісти на запитання та запам'ятати відповідно 1, 2, 3, 4 та 5 букви слів-відгадок в результаті ти отримуєш кодове слово яке потім запишеш у формі відповіді завдання 6. 

     Бажаю успіху!

Ваші можливості в цьому квесті
 Редагувати
Можете створити власну копію і змінювати вміст.
безкоштовно

 "Мій квест" не несе відповідальності за вміст цього квесту, оскільки його самостійно створив сторонній користувач. Для подання скарги можна звернутись у "Тех. підтримку".