Свято

Свято

Автор:
Софія Сягайло
створено
16.06.2024
Завдань:
5
Місце проведення:
на вулиці
Призначення:
святковий
Вікова група:
діти
Ліміти:
  Час: не обмеж.

 Підказки:
без затримки,
всі доступні
Середній час проходження:
немає даних
Тип проходження:
штурмовий
Створено копій:
61
...
Ваші можливості:
редагувати
проводити
проходити
корпоратив

Про квест

Це вуличний квест з 5 завданнями святкового спрямування для дітей. Завдання можна проходити в довільному порядку. Про зміст: Веселощі, свято, день народження,

Вступна легенда

Дорогі друзі! Вітаю вас на святкуванні дня народження, де на нас чекають неймовірні пригоди! Сьогодні ми вирушимо в подорож у часи, коли сміливі розбійники ховалися в густих лісах і здійснювали свої хитрі плани. Легенда говорить, що багато років тому в цих краях жила група відважних розбійників. Вони не були звичайними злочинцями – кожен з них мав своє благородне серце та власні причини стати на цей шлях. Вони захищали місцевих жителів від несправедливості, а іноді навіть ділилися своїми здобутками з бідними. Але одного разу, під час одного з їхніх великих походів, розбійники сховали свій скарб у таємному місці, про яке знали лише вони самі. І ось, через багато років, ми отримали карту, яка веде до цього скарбу. Нам належить пройти крізь безліч випробувань, розгадати загадки і виявити справжню сміливість, щоб знайти цей скарб. Готові відчути себе справжніми героями та відправитися на пошуки пригод? Вирушаємо негайно! Попереду нас чекають незабутні пригоди і, можливо, найважливіший скарб – дружба та взаємодопомога. Зберіть свою команду, заряджайтеся ентузіазмом і вперед до пригод! Хто знає, можливо саме ви станете наступними легендарними розбійниками цього лісу!

Ваші можливості в цьому квесті
 Редагувати
Можете створити власну копію і змінювати вміст.
безкоштовно

 "Мій квест" не несе відповідальності за вміст цього квесту, оскільки його самостійно створив сторонній користувач. Для подання скарги можна звернутись у "Тех. підтримку".