Подорож до Сумського театру

Подорож до Сумського театру

Автор:
Олександр Коваленко
створено
01.08.2023
Рівні:
10
Місце проведення:
онлайн
Призначення:
екскурсійний
Вікова група:
і діти, і дорослі
Ліміти:
  Час: не обмеж.

 Підказки:
без затримки,
всі доступні
Орієнтовна тривалість:
15 хв.
Складність:
3 / 5
Настрій:
заінтригований
Можливості:
редагувати
проводити
проходити
корпоратив

Про квест

Сумський національний театр ім. М. С. Щепкіна завжди був центральним майданчиком культурного життя міста Суми, вагомим об’єктом культурної спадщини регіону. При цьому історія театру мало досліджена і навіть у бібліотеках є не так багато згадок про його становлення та історичний шлях до сьогодення.

Працівниками театру за підтримки небайдужої спільноти місцевих істориків була проведена фундаментальна робота з пошуку та структуризації наявних даних, а також актуальних фактів про театр. Мета – донести цю інформацію до жителів та гостей міста Суми, особливо молоді, яка в останній час активно цікавиться тематикою театру та виявляє посилений інтерес до сценічного мистецтва загалом через цифрові майданчики.

Квест створений за підтримки Українського культурного фонду в рамках реалізації гранту «За кулісами театральної історії».

Вступна легенда

 Запрошуємо здійснити подорож таємницями театру!     

На кожному з 10 рівнів цього квесту ви маєте можливість дізнатися про історію та сучасне життя театру, про видатних митців, а також про репертуарний план театру.

 

На вас чекає винагорода!

Після вдалого проходження квесту ви отримаєте іменний диплом найкращого знавця історії театрального мистецтва Сумщини.

 

Ваші можливості в цьому квесті
 Пройти
Можете отримати доступ учасника і самостійно пройти квест.
30 грн

 "Мій квест" не несе відповідальності за вміст цього квесту, оскільки його самостійно створив сторонній користувач. Для подання скарги можна звернутись у "Тех. підтримку".