Літературний Квест до Національного Тижня Читання

Літературний Квест до Національного Тижня Читання

Автор:
Вікторія Варващенко
створено
21.11.2023
Рівні:
13
Місце проведення:
онлайн
Призначення:
святковий
Вікова група:
підлітки
Ліміти:
  Час: не обмеж.

 Підказки:
без затримки,
всі доступні
Середній час проходження:
4 год. 34 хв.
Оцінки (2):
Цікаво: 3

Зрозуміло: 3
Створено копій:
43
...
Можливості:
редагувати
проводити
проходити
корпоратив

Про квест

Це вебквест з 13 завданнями святкового спрямування для юнаків. Про зміст: онлайн-квест; 7-9 класи; Тиждень читання; Завдання;. Доступ до квесту безкоштовний. Його копію можна самостійно редагувати та проводити.

Вступна легенда

Всеукраїнська акція «Національний тиждень читання»

Запрошуємо до Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції

Промоція читання є важливим чинником розвитку людського потенціалу і для дорослих, і для дітей, адже читання — основа життя самобутньої освіченої нації, гарна ідея для дозвілля, необхідність на шляху професійного зростання і соціальної адаптації, збереження ментального здоров’я тощо.

Так,  з 04 до 10 грудня 2023 року державна установа «Український інститут книги» проводитиме Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання». Мета Акції — консолідувати українське суспільство навколо читання як тренду.

Гасло — «Бути своїми».

Захід проводиться згідно зі Стратегією розвитку читання на період до 2032 року «Читання як життєва стратегія» та операційним планом її реалізації на 2023-2025 роки», затверджених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 3 березня 2023 р. № 190-р.

 

Дорогі учасники та шукачі пригод! Вітаємо вас у захопливому квесті, який відкриє вам двері у дивовижний світ загадок та загадкових завдань! Цей квест спеціально розроблений для Вас, учнів 7-9 класів, щоб випробувати ваші навички логіки та творчості. На вас чекають різні завдання, кожне з яких є частиною великого головоломного пазла. Читайте інструкції, розв'язуйте загадки та збирайте літери – кожна з них важлива! Наприкінці вашої захопливої подорожі ви зможете скласти усі літери у фінальну фразу. Не забувайте, що найважливіше – це не швидкість, а вміння вдумливо та уважно розгадувати цікаві загадки та головоломки. Будьте уважні, творчо мисліть та готуйтеся до найцікавішої пригоди! І пам'ятайте: Гасло цього тижня читання "Бути своїм". Можливо дійшовши до фінішу, та відгадав приховані слова, ви зможете відповісти на питання: що означає бути своїм? Успіхів вам!

Ваші можливості в цьому квесті
 Редагувати
Можете створити власну копію і змінювати вміст.
безкоштовно

 "Мій квест" не несе відповідальності за вміст цього квесту, оскільки його самостійно створив сторонній користувач. Для подання скарги можна звернутись у "Тех. підтримку".