Рятівна місія в Країні Сонячних зайчиків

Рятівна місія в Країні Сонячних зайчиків

Автор:
Валентина Борисенко
створено
14.07.2022
Рівні:
5
Місце проведення:
онлайн
Призначення:
навчальний
Вікова група:
діти
Ліміти:
  Час: не обмеж.

 Підказки:
без затримки,
всі доступні
Середній час проходження:
8 хв.
Оцінки (0):
Цікаво: -

Зрозуміло: -
Створено копій:
29
Можливості:
редагувати
проводити
проходити
корпоратив

Про квест

Це вебквест з 5 завданнями навчального спрямування для дітей. Про зміст: Права дитини, здоровий спосіб життя, безпека, В. Нестайко,. Доступ до квесту безкоштовний. Його копію можна самостійно редагувати та проводити.

Вступна легенда

(Квест створений на основі сюжету повісті В.Нестайка "У країні Сонячних Зайчиків".)

 

 

S O S ! ! ! ! !

Країна Зайчиків перестала бути Сонячною! Вся казкова погань вирвалася з підземелля Палацу Чарівних Казок і визволила Троля! А той розбив чарівне дзеркало!

В’язні підземелля шаленіють від волі , розповзлися по світу та скрізь влаштували неймовірний гармидер!  Жахливі часи настали! Скрізь панує темінь і зло! Пан Морок торжествує!    Хмаровики-громовики затягли небо. 

А Веснянка зовсім зник і ніхто не знає нічого про нього.

На тебе , друже, вся надія! Ти учасник  чи учасниця  рятувальної місії!

Якщо кожен рятівник чи рятівниця  збере 5 сонячних іскринок, хмаровики-громовики змушені будуть втекти. Нумо, повернімо силу сонячним зайчикам, вони швидко наведуть порядок!

Поганці не хочуть віддавати владу, вони створили перешкоди, які ти маєш подолати. Бедлам, гармидер, катавасія, брудні лайки, хвороби, порушення правил - це улюблене середовище нікчемних втікачів.

Якщо ти добре знаєш правила здорового життя, дотримуєшся всіх правил безпеки, поважаєш права інших і виконуєш свої обов'язки - ти переможець!

Кожне випробовування – це іскринка.  Позбавимо пана Морока влади! Щоб знищити безлад, який створили  ці   негідники, тобі потрібно згадати правила здорової поведінки людей. Поганці цих правил не дотримуються і бояться людей, які їх поважають, А ще поганці зневажають права людей і всіляко їх порушують.  

Позбав їх сили своїми знаннями!

Усе готово?  Вперед!

 

Ваші можливості в цьому квесті
 Редагувати
Можете створити власну копію і змінювати вміст.
безкоштовно

 "Мій квест" не несе відповідальності за вміст цього квесту, оскільки його самостійно створив сторонній користувач. Для подання скарги можна звернутись у "Тех. підтримку".