Випікаємо паляницю

Випікаємо паляницю

Автор:
Наталя Осіна
створено
16.07.2022
Рівні:
7
Місце проведення:
у приміщенні
Призначення:
святковий
Вікова група:
і діти, і дорослі
Ліміти:
  Час: не обмеж.

 Підказки:
з інтерв. 2 хв.,
всі доступні
Середній час проходження:
немає даних
Оцінки (0):
Цікаво: -

Зрозуміло: -
Створено копій:
63
...
Можливості:
редагувати
проводити
проходити
корпоратив

Про квест

Це квест у приміщенні з 7 завданнями святкового спрямування для дорослих і дітей. Про зміст: Кулінарія, Україна, страва, кулінар, паляниця, хліб, День хліба. Доступ до квесту безкоштовний. Його копію можна самостійно редагувати та проводити.

Вступна легенда

 
Хліб один з найпопулярніших продуктів у світі, без якого не обходиться жоден день нашого життя. Тому не дивно, що у нього є і своє свято - Всесвітній день хліба, яке відзначається щорічно 16 жовтня.
Паляниця вже стала символом нашої боротьби, України та дому. Того, де на свята з’їжджаються всі-всі близькі, де панує любов, де кожен куточок — найрідніший.
Слово «паляниця» використовують як шібболет в українській мові для виявлення людей, українська мова для яких не є рідною. Під час російського вторгнення в Україну 2022 року слово стало одним з тих, що пропонується використовувати для виявлення диверсійно-розвідувальних груп ворога.
Паляни́ця - різновид українського хліба; плеската хлібина переважно з пшеничного борошна, на якій робиться горизонтальний надріз тіста перед випіканням, який утворює скоринку-козир зверху хлібини.
На кожному рівні є можливість дізнатися про всі інгредієнти для випікання паляниці та за наданим рецептом спекти хліб.
 
Ваші можливості в цьому квесті
 Редагувати
Можете створити власну копію і змінювати вміст.
безкоштовно

 "Мій квест" не несе відповідальності за вміст цього квесту, оскільки його самостійно створив сторонній користувач. Для подання скарги можна звернутись у "Тех. підтримку".