Нові здобутки України

Нові здобутки України

Автор:
Іван Іванов
створено
21.08.2024
Завдань:
7
Місце проведення:
онлайн
Призначення:
святковий
Вікова група:
і діти, і дорослі
Ліміти:
  Час: не обмеж.

 Підказки:
без затримки,
всі доступні
Орієнтовна тривалість:
45 хв.
Складність:
4 / 5
Тип проходження:
штурмовий
Ваші можливості:
редагувати
проводити
проходити
корпоратив

Про квест

З нагоди Дня Незалежності України запрошуємо в цікаву віртуальну подорож, де ви дізнаєтесь про найбільші невійськові здобутки України за останні 2 роки.

Це вебквест з 7 завданнями святкового спрямування для дорослих і дітей. Завдання можна проходити в довільному порядку. Протягом гри будуть нараховуватись або зніматись бали. Про зміст: незалежність, здобутки, Україна

Вступна легенда

З Днем Незалежності України!

Попри повномасштабну війну, Україна живе та продовжує здобувати нові перемоги в мирному світі, невпинно крокуючи вперед. Переконайтесь у цьому самі! У квесті на вас чекають невійськові досягнення України за останні 2 роки, які демонструють нашу волю й прагнення жити.

Будьте уважні! Кожний етап має головне завдання, але до його виконання рекомендуємо розв'язати якомога більше бонусних завдань, щоб набрати максимум балів та отримати диплом з рейтинговим місцем №1. І ще пам'ятайте: підказки на кожному етапі допоможуть вам лише з головними завданнями, з бонусними - ні. Час гри не обмежений, можете проходити квест не за "один раз", а повертатись коли забажаєте.

Гуглом користуватись не заборонено. Введене ім'я та прізвище будуть відображені в вашому дипломі.

Успіхів!

Ваші можливості в цьому квесті
 Пройти
Можете отримати доступ учасника і самостійно пройти квест.
безкоштовно